perjantai 14. maaliskuuta 2008

Sunnuntaina tai viimeistään maanantaina aloitellaan

Olen saanut hyvän joukon ennakkoilmoittautumisia, tosi hienoa! Mukaan voi hypätä toki myös matkan varrella, mutta kiva tietää, että on olemassa jo imetyskirjoitusiskuryhmä. Mitä enemmän paneudun gradun tausta-aineistoihin, sitä selvemmäksi käy, että imetyksestä pitää nimenomaan kirjoittaa. Puhuminen ja toiminen on tärkeää, mutta kirjoittaminen on pysyvämpää ja siten puhetta vaikuttavampaa.

Imetysperinteen katkeaminen 60- ja 70-luvuilla on pyyhkinyt kaiken imetykseen liittyvän pois näkyvästä arjestamme. Imetyksestä on puhuttu asiantuntijatasoilla, jos sielläkään, ja siitä on tullut kaksiteräinen miekka, hyvä ja paha, musta ja valkoinen. Nyt on korkea aika ottaa imetysasia haltuun, kirjoittaen siitä tissivakotasolla.

Muutamia käytännön asioita pitää vielä ratkoa, esimerkiksi sellainen seikka, että vaikka nyt alkuvaiheessa aionkin vastata jokaiselle minulle viestin laittaneelle henkilökohtaisesti, jatkossa en varmaankaan pysty sitä tekemään: kannattaa siis seurata näitä sivuja aktiivisesti.

Helpoiten sivun seuraaminen käy Blogilistan kautta. Kun luo tunnukset ja ruksaa blogin suosikiksi (linkki Blogilistalle oikealla ylhäällä-->), niin pysyy hyvin perillä uusista päivityksistä. Samalla voi ruksia itselleen myös muuta lukemista. Keräilen linkkivinkkejä myöhemmin tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti